Welkom

Welkom op mijn homepage.
Mijn naam is Wim.
Op het internet wil ik liever enigszins anoniem blijven.
Hieronder volgen wat gegevens over mij.

Beroep

Ik werk in de automatisering in Den Haag.

Opleiding

==== Wiskunde ====

Piano

  Sinds mijn 10-de speel ik piano, vooral klassieke muziek . Ik vind het heerlijk om te improviseren.    

Boeken

  Boeken die mij aan het denken hebben gezet, zijn  

Religie

  Godsdiensten blijven mij bezighouden. Ik ben het meest vertrouwd met het christelijke geloof , waarmee ik ben opgevoed. Op deze homepage tref je ook essays over de islam , het boeddhisme en new age aan.

Ik heb veel gelezen over paranormale verschijnselen. Ondere andere wetenschappelijke werken van prof. Tenhaeff, Van Praag en Stevenson.

Ik ben geinteresseerd in boeken van schrijvers die beweren dat hun werk geinspireerd is door "geesten". Er worden steeds wonderlijker New-Age-theorieën verkondigd en ik probeer met beide benen op de grond te blijven staan. Maar wat is er wel en niet van waar ?

Eén van de meest inspirerende theorieën vind ik het Padwerk. Deze spirituele weg werd via het medium Eva Pierrakos doorgegeven door 'de Gids'. Er worden praktische aanwijzingen gegeven hoe je kunt ontdekken wat er onbewust in je leeft. Vanuit een realistische kijk op jezelf kun je dan besluiten anders te gaan leven.

 

Enneagram

  Van de negen persoonlijkheidstypen die in het model van het enneagram worden beschreven, herken ik mij het meest in type Vijf (”waarnemer”). In sommige opzichten neig ik ook naar een Negen (”bemiddelaar”).  

   

E-mail

Als je wilt reageren op deze homepage, stuur mij dan een bericht via e-mail.


Terug naar de navigatie-pagina

Terug naar de begin-pagina