Witchcat's News- and Shit blog

zondag 17 augustus 2003

M'n eerste transistorradio

Er zijn van die dingen die je nooit vergeet. Voor mij zijn dat veel zaken die met muziek en hifi te maken hebben. Door een toeval raakte ik verzeild op de homepage van de Nits. Op die site kwam ik een foto van hun eerste lp uit 1978 tegen. Die lp bezit ik niet (is overigens ook niet meer te krijgen) maar het maakte vanwege de hoes wel herinneringen bij mij los. Op de hoes staat namelijk mijn eerste transistorradio afgebeeld.

Ik heb hem niet meer, ben nogal weggooierig van aard. Stom, dat weet ik. Want nu ik hem weer zie had ik hem toch nog graag als aandenken aan vele nachten Radio Luxemburg, Radio London en Radio Caroline willen hebben........

0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina