Witchcat's News- and Shit blog

vrijdag 22 augustus 2003

Regen

Juist nu wij op het punt staan om met vakantie te gaan, schreeuwt iedereen om regen! Ik krijg daar geen goed gevoel van. Een gevoel van onrechtvaardigheid. Ik weet het . Het weer valt niet te plannen. Maar het stuit mijn onder de gegeven omstandigheden tegen de borst dat het KNMI hedenochtend, bijna juigend liet weten dat er op zeer korte termijn nog geen overvloedige regenval valt te verwachten maar dat er op de wat langere termijn, in mijn vakantie dus, we godzijdank mogen rekenen op fikse regenval. We doen net of het klimaat al zodanig in tropische zin is veranderd dat we in ons kikkerlandje met smart zitten te wachten op de natte moeson.

Ik verzeker je dat degene die nu het hardst om water schreeuwen, dezelfde mensen zullen zijn die straks mekkeren dat het nu maar eens afgelopen moet zijn met die regen...

N.B. Verwacht van mij geen medelijden ingeval de halve boerenstand over drie weken tot in z'n middel tussen de aardappels staat

0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina