Witchcat's News- and Shit blog

maandag 24 mei 2004

Spoor 2

Als ik de berichten moet geloven, en waarom eigenlijk niet, is het maar slecht gesteld met de service van onze voormalige nationale trots de Nederlandse Spoorwegen. Treinen zouden bij voortduring te laat aankomen, staanplaatsen zouden meer regel zijn dan uitzondering en conducteurs zouden onfatsoenlijk handelen.

Vandaag moest ik voor mijn werk in Den Haag zijn. De bestemming is op korte afstand van Den Haag Centraal gelegen dus lag het voor de hand de trein te nemen.
De trein vertrok keurig om 6.18 uur uit Emmen om ruim 2 1/2 uur later, keurig op tijd, in Den Haag te arriveren, dit na een overstap in Zwolle. In beide treinen een uitstekende zitplaats en een vriendelijke conductrice. Tijdens de terugreis Den Haag-Emmen exact dezelfde ervaringen i.c. keurig op tijd, prima zitplaats en een vriendelijke conductrice.

Ik reis maar zeer beperkt met de trein dus een echte ervaringsdeskundige ben ik niet maar positieve ervaring mogen ook wel eens uitgesproken worden vind ik.
Dus bij deze: Bedankt NS!

0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina