Witchcat's News- and Shit blog

maandag 14 juni 2004

25 MB

U heeft het allicht gemerkt, erg productief is Witchcat de laatste dagen niet meer geweest. Enerzijds lag dit aan het feit dat mij de tijd ontbrak voor het weblog, anderzijds omdat de echte inspiratie ontbrak. Dus hiermee is de digitale radiostilte verklaard. Gedeeltelijk.

Want toen die inspiratie tegen het weekend weer terug was werd ik geconfronteerd met de volgende melding:
"Disk quota exceeded". Of te wel Planet Internet was van mening dat ik het plafond van de mij beschikbaar staande serverruimte i.c. 25 MB bereikt had en maakte mij het aldus technisch onmogelijk om nog iets aan het weblog toe te voegen.
Ik kan niet beoordelen of ik daadwerkelijk 25 MB op hun server heb staan. Ik heb mijn twijfels maar het zal allemaal wel.
Om toch weer iets aan het WWW te kunnen toevertrouwen, moest er iets met het archief geregeld worden. Dat is inmiddels gebeurd. Hoelang ik nu nog kan doorgaan weet ik niet. Ik heb geen zin om over te stappen naar een professionele hosting service en daarvoor 20,00 per maand neer te tellen. Het moet allemaal wel leuk blijven.....

0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina