Witchcat's News- and Shit blog

donderdag 17 juni 2004

Dit is m'n laatste berichtje voor ons vertrek naar het Noorden. Ik zou een hele verhandeling kunnen houden over het hoe en waarom wéééér op vakantie naar Scandinavië. Want het lijkt er soms verdacht veel op dat je je moet verantwoorden waarom je niet naar Marbella of Kreta gaat, maar wéééér naar dat koude, saaie Noorden.
Vooroordelen te over, maar ik voel mij niet geroepen verantwoording af te leggen voor dingen of zaken die ik leuk vind. Overigens wat dat slechte weer betreft, het ziet er inderdaad niet erg goed uit. Hetzij zo.
Om de criticasters ter wille te zijn, wordt ter linkerzijde het actuele weer in Wärmland weergegeven. Het wordt om de twee uur ververst. Leedvermaak op bestelling zo gezegd.
Maar zij die mij goed kennen weten dat het mij allemaal geen donder kan schelen wat een ander ervan vindt. Dit najaar ga ik, of beter gezegd de familie Witchcat toch weer naar Vester Husby. Maar nu eerst op naar Zweden!

Tot ziens ergens in juli 2004.........

En oh, ja, als u ons zoekt, we zitten hier !

0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina