Witchcat's News- and Shit blog

woensdag 16 juni 2004

FC KnuddeNee, u kunt gerust zijn, dit is de enige en laatste keer dat ik iets over het EK schrijf. Ik ben te nuchter om me met dit soort volksgekte bezig te houden. Ik zit in blauwe spijkerbroek en wit T-shirt voor de buis (oranje is niet aan mij besteed) en laat het allemaal rustig over mee heenkomen.
Aan het slechte voetbalcommentaar van Bert Maalderink wilde ik mij niet verder ergeren vandaar dat ik al snel ben overgeschakeld naar de BBC. En ik kan u verzekeren de kritiek tijdens en na de wedstrijd was niet mals.
Zelfreflexie en/of zelfkritiek is meestal niet een eigenschap die de gemiddelde Nederlander in overvloed kenmerkt. De gemiddelde Nederlandse Elftalspeler mist die eigenschap zelfs in het geheel, zoals in het verleden (denk aan de Boertjes, Kluivert en Seedorf) meer dan eens is gebleken. Het commentaar van zowel Jaap Stam als Philip Cocu na afloop van de "gewonnen" 1-1 was het zoveelste bewijs dat of zij of ik het niet goed gezien hebben, danwel dat of zij of ik bij een andere wedstrijd aanwezig waren.
Nog twee wedstrijden..... te gaan. Ben benieuwd wat de Zweedse TV ervan uitzendt.

0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina