Witchcat's News- and Shit blog

donderdag 3 juni 2004

Futloos

Volgende week vrijdag is het zover. Vakantie! Eindelijk. Ben er hard aan toe. Althans dat beeld ik mij in. Want iedereen herkent zich wel in het gevoel dat zodra je kunt zeggen "volgende week vrijdag heb ik vakantie", het voelt alsof met de dag de vermoeidheid onevenredig toeneemt. Allemaal inbeelding, ik weet het, maar toch is de fut er echt (een beetje) uit.
Op zich is daar niets mis mee. Het is ruim een jaar geleden dat ik meer dan een week vakantie heb gehad dus het werd wel weer eens tijd. Voor mijn gevoel is het een emotioneel zwaar jaar geweest. De letters E, V, en I hebben gezamenlijk binnen en buiten het gemeentehuis voor veel commotie - dus extra werk - gezorgd. En naar het lijkt is het einde (hoe dat er ook uit mag zien i.c. wel of geen vuilverbrander) nog niet in zicht. Dus ook na de zomervakantie weet ik wat mij te doen staat. Voorlopig wil en hoef ik daar nog niet aan te denken. Eerst gaat het richting Zweden daarna zien we wel weer.


SKOL!

0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina