Witchcat's News- and Shit blog

dinsdag 15 juni 2004

Op de stille heide

De oplettende lezer kan weten dat m'n vakantie inmiddels begonnen is.
Voordat we in de tweede helft van deze week richting Zweden vertrekken ben ik nog een aantal dagen aan het afkicken in D'Olde Landschap. Het echte vakantieseizoen moet nog beginnen zodat het nog heerlijk rustig wandelen is op een doordeweekse dag op de hei, i.c. het Molenveld tussen Odoorn en Exloo. Menselijke wezens zijn we (Witchy en Witchcat) vanochtend dan ook niet tegengekomen. Dierlijke des te meer.

Onze ogen en oren "vertelden" ons - binnen een tijdsbestek van ruim een uur- de niet alledaagse aanwezigheid van een vos, een hazelworm en een koekoek. Ik had mijn EOS 300D niet bij mij dus digitaal bewijzen kan ik het niet, maar desgewenst wil ik het wel onder ede herhalen.....
Niet-natuurliefhebbers zullen het wel niet kunnen begrijpen, maar van zo'n uurtje op de hei wordt IK nou BLIJ!

0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina