Witchcat's News- and Shit blog

zaterdag 24 juli 2004

Gezocht!

Als inwoners van Emmen hebben we uiteraard een abonnement op "het Noorder Dierenpark." En aangezien het dierenpark op redelijke loopafstand van ons huis is gelegen, wordt het abonnement regelmatig gebruikt. Zo ook vanmiddag.

En zoals vrijwel altijd gaat m'n digitale camera mee, want een dierentuin barst immers van fotowaardige momenten van mens en dier. Zo kon het gebeuren dat ik gegrepen werd door de aanblik van onderstaand jongetje dat - gezeten op de arm van z'n vader - geen oog had voor de bruine beren, maar voor het oog van mijn camera. De foto is er één uit een serie van zes. Het jongetje had na de eerste foto door dat ik hem aan het fotograferen was, waarna hij als een volleerd fotomodel z'n mooiste pose te voorschijn toverde.

Ik heb geen flauw idee hoe het jongetje heet, noch waar het woont, maar ik kan mij voorstellen dat de ouders, die niets van de fotosessie gemerkt hebben, geïnteresseerd zijn in de foto's.
Dus, meent u het jongetje te herkennen, laat het mij weten zodat ik de foto's aan de ouders kan geven. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina