Witchcat's News- and Shit blog

vrijdag 16 juli 2004

Safe Area

Het terreuralarm dat sinds vrijdag van kracht is in Nederland spitst zich toe op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland, aldus minister Remkes. Het gaat om specifieke objecten,  zoals overheidsinstellingen en plaatsen waar veel mensen bijeen komen,  de zogeheten 'soft targets'.

Ik woon dus in een Safe Area. Dat lijkt nieuws,  maar is het natuurlijk niet.  Want ieder weldenkend mens weet dat een terrorist niets te zoeken heeft in gehuchten als bijvoorbeeld Emmererfscheiderveen, Dragstercompagnie, Kollumerpomp of de Lutte.

Nee, het grote ligt nieuws in het feit dat deze van rijkswege vertrekte mededeling ertoe zal leiden dat er een massale volksverhuizing zal plaatsvinden van angstig geworden westerlingen naar de Safe Area. En let op mijn woorden, plotseling komt er wel extra geld vrij voor het Noorden , is de aanleg van de magneetzweeftrein nog slechts een kwestie van tijd en beginnen ze na de bouwvakvakantie met de baanverlenging van het vliegveld Eelde en krijgt Drenthe ook z'n eigen IKEA en Bijenkorf......


0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina