Witchcat's News- and Shit blog

zondag 11 juli 2004

Winegums

Ik ben sinds ik gestopt bent met de verslaving die roken heet, in een andere verslaving gerold die er als volgt uitziet:
"Glucosestroop, suiker, gemodificeerd zetmeel, gelatine, voedingszuren: E260, E270,E296, aroma's, kleurstoffen: E100, E120, E141, E153, E160".
Zoals bijna voor alle verslavingen geldt, geldt dit ook voor deze: het is ohzooo slecht, maar ohzooo lekker.... Ik draai mijn hand er niet voor om binnen twee ā drie uur 225 gram van dit zoete goedje naar binnen te werken terwijl ik achter de tv of pc zit.
Er is een boel kaf onder het koren. Lidl en de Aldi verkopen het tegen aan merkelijk lagere prijzen maar de smaak kan niet tippen aan de enige echte: Bassettīs....


1 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina