Witchcat's News- and Shit blog

zondag 30 januari 2005

Geluidjes

Het leuke van de aanschaf van nieuwe hifi-componenten is dat de cd- en de platencollectie op eens volop nieuwe, verrassende geluidjes in petto heeft. Op een mistroostig weekend als deze is het dan ook voor een audiofiel zoals ik, genieten geblazen. Je draait ceedees die je in tijden niet in handen gehad hebt. Ceedees waarvoor je, je soms lichtelijk schaamd. Zoals de Best of Abba bijvoorbeeld. Blijkt toch knap in elkaar te zitten en verrassend goed te klinken. Maar ook een David Gilmore laat zich van zijn beste kant horen, al is dat gezien zijn Pink Floyd achtergrond niet geheel onlogisch. Maar ook lpīs van CCR en BTO doen mij het trieste weer vergeten en geven mij de bevesting van hetgeen ik al langer wist, met goedklinkende muziek ben ik een tevreden mens.

Geef het volk brood en spelen en ze zullen gelukkig zijn........

0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina