Witchcat's News- and Shit blog

zaterdag 22 januari 2005

Interview-NSS

Bericht in de Telegraaf:
"De aanhang van de Groep Wilders is in een maand tijd verschrompeld van dertien tot vijf zetels in de Tweede Kamer of 3,3 procent van de stemmen, blijkt uit de jongste politieke barometer van Interview-NSS.

Eindelijk goed nieuws denk je dan, het gezond verstand van wakker Nederland begint gelukkig weer terug te komen. Een na´ve gedachte? Ja, maar een beetje dagdromen in deze droeve tijden kan geen kwaad..... Maar nog geen 15 seconden later.....lees ik in hetzelfde bericht:

"Opiniepeiler Maurice de Hond komt tot geheel andere cijfers over de populariteit van Groep Wilders dan de concurrent Interview-NSS. Afgelopen maandag stond de afgescheiden VVD-er bij De Hond nog op dertien zetels. De afgelopen twee dagen week steeg zijn Groep echter, onder invloed van de doodgereden tasjesdief Ali in Amsterdam, met drie zetels naar zestien."

Terug in de realiteit!. De moraal van dit bericht is al jaren duidelijk. Stoppen met die opiniepeilingen. Ze voegen niets toe anders dan dat ze deel uitmaken van een maatschappij waar ongenuanceerd schreeuwen tot het hoogste doel verheven is en verkiezingen kunnen worden be´nvloed door de ongewilde dood van een nederlander met arabisch bloed in z'n aderen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina