Witchcat's News- and Shit blog

woensdag 19 januari 2005

Skin deep

Al bijna een miljoen mannen hebben op een Duitse website hun kans op kaalheid laten uitrekenen. Aan de hand van zes vragen voorspelt de 'kaalheidscomputer' of je een kale kruin krijgt, en wanneer ongeveer het verlies van de haardos begint.
De gratis website
wil onder meer weten of je al last hebt van forse haaruitval. Ook leeftijd en stress spelen een rol, net als het aantal kale koppen in de familie.

Ik ben al jaren kaal. Een kaalheidscomputer of op zijn Duits "Ein Glatzenrechner" heb ik niet nodig gehad om de kaalheid te voorspellen. Het stond vanaf de eerste minuut van mijn leven vast: Een echte "Witchcat" wordt kaal. Vanaf mijn dertigste is de kaalheid een onderdeel van mijn identiteit. Kaal zijn/worden schijnt als je veel mensen moet geloven vreselijk te zijn. Ik zal wel een plank voor mijn kale kop hebben maar er onder lijden doe ik niet. Petjes om e.e.a. te verbloemen draag ik ook al niet en zal ik niet dragen ook. Ook al zijn ze nog zo hot of cool. Er zijn al genoeg Ali B.'s op deze wereld wat mij betreft.

Nee, laat mij maar lekker kaal zijn dat is altijd nog beter dan een Geert Wilders schimmel-permanentje. Mocht u ondanks mijn geruststellende woorden toch een onrustig geweten hebben klik dan op de volgende link: http://www.alpecin.de/glatzenrechner/index.php .
Mocht dat bezoek u naar de keel grijpen van angst, dan raad ik u aan om het telefoonnummer van de Stichting Korrelatie te bellen: 0900-1450 (30 cpm).

0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina