Witchcat's News- and Shit blog

zaterdag 12 februari 2005

Het is tien over rood

Post krijgen is soms leuk. Soms ook niet. Zoals vandaag. Een brief uit Leeuwarden. Beter gezegd een acceptgiro met daarop het bedrag van 95,-- te betalen wegens het door roodlicht rijden.
De reden dat ik door roodlicht reed is eerlijk gezegd en ik zeg het zelf, uitermate stom!
Al rijdende constateerde ik dat het dashboardklokje verre van op tijd liep. Een man is technisch tot vrijwel alles in staat niet waar, dus autorijden en de tijd bijstellen kan tegelijkertijd, dacht ik. Sterker nog, ik kan zelfs drie dingen tegelijk naar later bleek. Door mijn fixatie op het klokje, merkte ik niet dat het stoplicht voor rechtsaf op rood stond. Cheeze....!

0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina