Witchcat's News- and Shit blog

zaterdag 12 februari 2005

Sabbelen

Bericht uit het nieuws:

'Inkomen ouderen stijgt met twintig procent'
Gepensioneerden gaan er de komende vijftien jaar flink op vooruit. Het inkomen van mensen met een AOW-uitkering stijgt met meer dan twintig procent. Zelfs als AOW-ers gaan meebetalen aan de AOW-uitkering, iets wat nu nog niet het geval is, stijgt hun inkomen nog met vijftien procent.


Ik weet wat ons te wachten staat. Geen AOW waar de family Witchcat dacht recht op te hebben........ Want er is toch geen weldenkende Nederlander die denkt dat de overheid deze mensen met rust laat. Afromen die hap! Kwaad kan ik er niet meer om worden. We zien wel als het zover is. Voor mij is het des te meer een reden om nu te kopen want mijn hartje begeerd.
De uitspraak "Dat doe ik straks/later wel" wordt zo langzamerhand voor velen wel erg tricky....

0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina