Witchcat's News- and Shit blog

donderdag 30 juni 2005

Sandisk MP3-speler

Als "echte" hifi-freak had ik tot voor kort niet zoveel op met de Hype rondom de iPod. Vlak voor de vakantie heb ik mij toch maar een MP3-speler aangeschaft. Geen Ipod maar een tamelijk simpel exemplaar van Sandisk met 1Gb. En wat blijkt. Ook ik ben om. De geluidskwaliteit is prima bij gebruik van mijn Sennheiser 565 Ovation hoofdtelefoon. Het gepiemel met de bijgeleverde oordopjes is niet aan mij besteed. Het zit niet en het klinkt niet!

Met de Sennheiser op m'n kale kop is het heerlijk genieten hier. Het weer is nog steeds goed. Circa 23 graden en volop zon. Het heeft even geduurd, maar het Europark beheerst niet constant meer mijn gedachten. Denemarken en in het bijzonder Vester Husby doen weer wat ze doen moeten......
Namelijk zorgen voor rust in m'n kop!

zondag 26 juni 2005

Krgrdvej 57 Vester Husby

Een mens heeft recht op vakantie, Witchcat dus ook. Het gebrek aan inspiratie was de afgelopen tijd overduidelijk van mijn weblog af te zien. Beter gezegd. Er was vrijwel niets nieuws te zien.
Maar nu zit ik achter een pc met een Deens toestenbord (standaard voorzien van , en ) , Windows 98 en een 33k modem. Op stoom zo gezegd. Maar het is vakantietijd dus wachten vormt geen probleem.
De weersomstandigheden zijn prima. De wereldomroep denkt daar anders over. Maar ja wat wil je ook, als je Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken in n weerbericht samenvat. De accomodatie is zoals we die over het algemeen gewend zijn. Een prima sommerhuset dus.
Als het lukt zal ik de komende dagen meer van mij laten horen.....