Witchcat's News- and Shit blog

zaterdag 15 april 2006

Sleurhut

Hoe ik er precies in verzeild geraakt ben weet ik niet, maar toen de verkoper zijn zeer aantrekkelijk aanbod ontvouwde zat ik er toch plots midden in. Midden in een identiteitscrisis. Oorzaak: een Bürstner caravan.

Dertig jaar lang heb ik niets met caravans gehad, maar toch stond de familie Witchcat zonder precies te weten waarom, op een goed moment tussen tientallen uitgestalde "sleurhutten". De één nog aantrekkelijker dan de andere. We werden enthousiast...... En natuurlijk, het kon niet uitblijven daar was het niet te versmaden aanbod van de vlotte verkoper. Koopje meneer, komt nooit meer terug....... Ik weet dat hij gelijk heeft. Het is echt een buitenkansje.

Maar plots drong het tot me door, Witchcat en caravans dat KAN NIET!
Witchcat en caravans stond immers decennia gelijk aan vloeken in de kerk. Ik gunde vriend en vijand zijn/haar caravanvakantie, maar aan mij was het niet besteed. En nu ineens stond ik voor de vraag zullen we hem kopen.....Ik kreeg het spaansbenauwd.
Ik heb nog niets gekocht. Je koopt niets midden in een identiteitscrisis, want je voelt je onthand en ontheemd tegelijk.

Veruit de makkelijkste oplossing om uit het dilemma te komen is om te zeggen dat mij nu het benodigde geld ontbreekt. Waarom moeilijker maken als het ook makkelijk kan. Dus, jammer van het buitenkansje maar we kopen hem niet! Een kloek besluit!

Alhoewel, het is wel een plaatje......


0 reacties:

Een reactie plaatsen<$I18N$LinksToThisPost>:

Een koppeling maken

<< Startpagina