Witchcat's News- and Shit blog

dinsdag 16 mei 2006

Eerlijk duurt het langst

Kennelijk heeft Ayaan Hirsi Ali tijdens de inburgeringscursus even niet opgelet toen door de cursusleiderster de Nederlandse spreekwoorden werden behandeld.
Had ze wel opgelet dan was ze zeker de spreekwoorden "Eerlijk duurt het langst", "Hoge bomen vangen veel wind" en "Je kop boven het maaiveld uitsteken" tegengekomen.
Het had haar een boel ellende kunnen besparen.......

maandag 15 mei 2006

Windowdressing

De oorspronkelijke naam voor de gevaarlijke Nederlandse missie in het zuiden van Afghanistan, Unicorn, is bij onze stoere mannen slecht gevallen en door Defensie vervangen door de naam Taskforce Uruzgan. Unicorn, de mythische witte eenhoorn, blijkt in Angelsaksische landen namelijk associaties op te roepen met de homoscene.

What's in the name, zou je zeggen. Of je nu door een autobom als homo of als "taskforcer" om het leven komt, is beiden even erg voor de familie lijkt mij. Maar nee, DE mannen denken daar kennelijk anders over. Of zou het zo zijn dat de Taliban nog fanatieker met zijn vernietigende werk voortgaat indien zij kennis nemen van het feit dat onze jongens "iets" hebben met de homescene.
Het mag cynisch klinken maar het lijkt m.i. verdacht veel op "Windowdressing op het slachtveld" maar het is wel de realiteit. Hollandser kan het niet.

maandag 8 mei 2006

Emmen sur mer