Witchcat's News- and Shit blog

donderdag 27 juli 2006

Wondermiddel?

Niet zozeer het blote feit dat Floyd Landis doping gebruikt zou hebben heeft mij verbaasd, maar meer het effect dat testosteron kennelijk binnen 24 uur heeft op het functioneren van het menselijk lichaam.
Van dode mus tot duivelstoejager......

woensdag 19 juli 2006

Via Gladiola.....

Wegens oververhitting te Koop grote partij : GLADIOLEN t.e.a.b.

woensdag 12 juli 2006

Consequent

Vanaf mijn vakantieadres heb ik via de satelietschotel het WM gevolgd. En heb aldus met stijgende verbazing kennis kunnen nemen van de hysterie rond Klinsie en zijn Mannschaft op de Duitse satelietzenders.
Niet zo zeer het feit dat van enige relativering na de eerste twee wedstrijden al geen sprake meer was. WELTKLASSE, SUPER!!! etc. Nee, Nederlanders zijn geen haar beter als het om voetbal gaat, maar het feit dat de dezelfde figuren die hem voor de aanvang van het WM volledig de grond intrapten, hem tijdens het toernooi onbeschaamd de hemel inprezen.
Ik heb geen oordeel over de werkelijke trainerskwaliteiten van Klinsmann, maar ik vind het WELTKLASSE en SUPER dat hij de eer aan zichzelf houdt en niet gezwicht is voor de smeekbede van de huichelaars, met Franz Beckenbauer voorop, die vonden dat hij zijn contract nu maar moest verlengen.

zaterdag 8 juli 2006

Den Gamle Fabrik

Okť, het was alweer Denemarken, maar dat lijkt me minder erg dan bij terugkomst te moeten vernemen dat we in dit land begonnen zijn aan Balkende III. Want naar mate ik ouder wordt, wordt mijn aversie tegen alles wat riekt naar Nederlandse politiek onevenredig groter. Het wordt zo langzamerhand tijd om serieus na te denken over emigratie naar het land van Klinsie, hoewel ik mij wel realiseer dat, dat ook niet alles is......

Nee, dan Denemarken!
Adder, hazelworm, eekhoorn, haas, ree, konijn en vos allemaal dieren die ik heb mogen zien op het stuk natuurgrond waarop ons Deens vakantiehuis gelegen is. Niet zodanig wereldschokkende dieren dat ze voor het gros van de vakantiegaande burger een geslaagde vakantie rechtvaardigen. Nee, voor hen behoren de playa's , costa's en aanverwanten van deze wereld tot het summum wat moeder aarde te bieden heeft. En laat dat aub zo blijven, want dat biedt mij de mogelijkheid te genieten van de rust van ScandinaviŽ.
Kortom mijn kritikasters kunnen gerust zijn, ik zal nog jaren mijn verse "fransk brot" in Denemarken beleggen met jamproducten van "Den Gamle Fabrik", zodat ze volgend jaar weer heel origeel kunnen zeggen, "Alweer Denemarken".

Zicht op koppelte reeŽn vanuit de woonkamer