Witchcat's News- and Shit blog

donderdag 27 september 2007

Opgedroogd

Vraag me niet waardoor het komt, maar iedere bezoeker heeft het zelf waar kunnen nemen: het ontbreekt Witchcat al geruime tijd aan inspiratie om zijn ziele roerselen aan het beeldscherm toe te vertrouwen.
Zelf hou ik het er maar op dat het een combinatie is tussen een lifestyle crisis en geestelijke artistieke luiheid. Al realiseer ik me dat ik bij het intikken van het woord midlife crisis geen idee heb hoe een dergelijke crisis er uit dient te zien. Hoe het ook zij, mijn inspiratie mag dan wel opgedroogd lijken, fysiek ben ik er nog steeds!

De afgelopen weken hebben we weer geestelijk bijgetankt in het Hoge Noorden. Hoewel het weer matig was, is dat voor ons zeker geen aanleiding om in 2008 ScandinaviŽ de rug toe te keren. Voor menigeen mag het overdreven klinken maar voor mij voelt het als een soort verraad wanneer ik niet ten minste ťťn week per jaar in ScandinaviŽ verblijf. Dus noteer het maar alvast in uw agenda: "In februari bin ich wieder da!"

De afgelopen weken is ons landje er niet gezelliger op geworden heb ik gemerkt. De NSB' ers Wilders en Verdonk gaan onverdroten door met hun verbale oorlog tegen alles wat zij als afwijkend beschouwen. Het wordt zo langzamerhand hoog tijd dat zij verstoken blijven van iedere verdere media-aandacht, want dat is hun enige doel. Verder heb ik begrepen dat definitief vast is komen te staan dat liegen binnen de politiek mag, maar dat zulks niet inhoudt dat je ook een leugenaar genoemd mag worden, aldus ene Jan Pronk.

Eigenlijk is er niets nieuws onder de zon. Of toch. Er komt hoogst waarschijnlijk geen nieuw referendum over Europa. Liegen in de politiek mag dan zijn toegestaan, ik vrees voor de PvdA dat de kiezer daar anders over denkt.

0 reacties:

Een reactie plaatsen<< Startpagina