Witchcat's News- and Shit blog

vrijdag 23 februari 2007

Sneeuw ????

Het is de bedoeling dat ik morgen (23/2/07) over deze Deense weg rij. Ben benieuwd of er dan nog evenveel sneeuw ligt.

donderdag 8 februari 2007

Gereformeerde vriendjes

Zoals u gemerkt zal hebben heb ik in het landsbelang vier weken lang radiostilte respectievelijk zondagsrust in acht genomen ten einde het illustere driemanschap Wouter, André en JeePee niet te storen bij hun formatie-arbeid. En verdomd het heeft geholpen. We hebben een Kabinet vol met gristelijke naastenliefde.
Naast de vrouwelijke K3 hebben we nu ook de mannelijke evenknie: de G3. De gezamenlijke weldadige herinneringen aan de Zondagsschool hebben hen uiteindelijk tot elkaar gebracht. Gereformeerd Nederland en in het bijzonder de Gereformeerde gemeente van Beesterzwaag kan tevreden zijn.
Gevoelsmatig begrijp ik overigens niet dat je na vier weken doorgebracht te hebben in luxe jeugdherbergen, elkaar na vier jaar wederzijdse verkettering huilend om de nek vliegt. Maar verstandelijk weet ik dat gevoel in de politiek niet telt, opportunisme des te meer. En het bewijst nog maar eens wat we allang wisten: macht corrumpeert en politiek is korte termijn werk.

Ik wil niet cynisch blijven. Ik heb het niet goed gezien. Ik had nooit verwacht dat de formatie succesvol zou zijn. En wat het resultaat betreft: "Het kon minder!" Het draagt weliswaar de geur van de Zondagsschool uit de Jaren Vijftig maar het is een verademing ten opzicht van het tijdperk Verdonk......
Dus beste "G3", stel mij niet teleur en maak er het beste van.

En, oh ja, ik heb niets tegen geloof of Gereformeerden in het bijzonder, maar je ziet maar zelden dat religie leidt tot verbroedering......

Weeralarm...

There's no business like snowbusiness.....