Witchcat's News- and Shit blog

maandag 24 december 2007

Glibberpolitiek

Rita Verdonk staat positief tegenover een regeringscoalitie met de PVV van Geert Wilders. Dat zegt ze maandag in een interview met De Telegraaf.

Ik heb u gisteren prettige feestdagen toegewenst. Ik zou er - gezien bovenstaand bericht - maar goed van gaan genieten. Ik moet er namelijk niet aandenken de Kerstdagen te moeten doorbrengen onder een kabinet met deze twee ultra-rechtse glibbers......

zondag 23 december 2007

Kaartje

dinsdag 18 december 2007

Mission impossible

maandag 17 december 2007

Hardnekkig

De samenvattingen van de eredivisiewedstrijden op zondag zijn vanaf volgend voetbalseizoen om 20.00 uur in plaats van 19.00 uur te zien.

"De belangrijkste reden voor deze wijziging is om betaaltelevisie aantrekkelijker te maken", aldus de directeur van de ECV. "In vergelijking met het buitenland blijft de Nederlandse markt in dat opzicht achter."

De fiasco's die Sport 7 en Talpa zijn geworden zijn zeker nog steeds niet doorgedrongen tot de heren van de ECV. Kennelijk moet het nog een keer misgaan. Overigens in Duitsland kennen ze ook betaaltelevisie, maar daar zijn de voetbalsamenvattingen bij mijn weten gewoon om 18.00 uur. Dus de noodzaak om het aanvangstijdstip bij ons te verschuiven naar 20.00 uur ontgaat mij.

zondag 16 december 2007

Shoarma


Gisteren zag ik bij EénVandaag een achtergrond-reportage over een aantal personen (oudere dames) die kennelijk als representatief te boek stonden en als zodanig hadden meegedaan bij de verkiezing van de beste politicus van het jaar. In de reportage kwam een dame voor die als reden voor haar keuze voor Wilders aangaf dat ze het schandalig vond dat er zoveel patatkramen verdwijnen ten gunste van shoarma-tenten.
Je kunt lachen om zoveel dommigheid, maar voor je weet zit je weer midden in een tijd die sterk doet denken aan de periode waarin je voor het woord shoarma-tent het woord Jood kon invullen.
Kennelijk hebben de betrokken dames niets geleerd van de Nazi-tijd. Het zal wel niet netjes zijn, maar voor mij zijn Wilders-kiezers net strontvliegen.

zaterdag 15 december 2007

De pot verwijt de ketel.....

De KNVB stelt de politievakbonden volledig aansprakelijk voor de financiële schade die is ontstaan door de noodzakelijke afgelasting van de topwedstrijden Feyenoord - AZ (zaterdag) en Ajax - PSV (zondag). "We gaan die claims één op één indienen bij de vakbonden. Wat denken ze wel?'', sprak directeur betaald voetbal Henk Kesler zaterdag in Hoenderloo.

Wie denkt Henk Kesler wel dat hij is. Dit is natuurlijk de wereld op z'n kop. Immers de politie moet aanwezig zijn omdat de KNVB er maar niet in slaagt om voetbalrellen tussen zogenaamde voetbalsupporters te voorkomen. Het lijkt mij dat winkeliers die in de toekomst schade leiden als gevolg van voetbalrellen nu één op één claims in kunnen gaan dienen bij de KNVB. Gelijke monniken gelijke kappen niet waar.....

Henk Kesler zegt in zijn woede eigenlijk twee dingen. Ten eerste dat voetbal heilig is en dus boven alles gaat! En ten tweede dat voetbal niet zonder politie kan bestaan! Het eerste is volstrekte onzin, het tweede klopt volledig.
De KNVB is volledig doorgeslagen in haar reactie op de actie van de politiebonden. De wereld noch de KNVB vergaat. De wedstrijden die nu nu niet doorgaan kunnen makkelijk op een ander tijdstip ingehaald worden.
De vette rode kaart is dit maal dan ook voor het verwende kereltje dat Henk Kesler heet!

zondag 2 december 2007

Bofkont

Wat is onze Marco van Basten toch een bofkont. Hij heeft toch echt het geluk aan zijn kont hangen.
Immers de zware loting voor het EK (Roemenië, Italië, Frankrijk) zorgt ervoor dat het makkelijk te voorspellen magere resultaat (laatste in de poule) niet valt te wijten aan zijn gebrekkige wijze van coaching, maar volledig valt toe te schrijven aan de zware loting.
M.a.w. Marco kan op voorhand zijn handjes in onschuld wassen mocht het toernooi op een deceptie uitlopen.

Het Kwaad

Het heeft "even" geduurd maar nu lijkt het er toch op dat er eindelijk mensen opstaan die één van de Kwaden van ons huidig Nederland, te weten het kwaad dat Geert Wilders heet, tot de orde roepen. Onder initiatief van Doekle Terpstra wordt er nu een tegenbeweging in het leven geroepen onder het motto "Stop de VerWildering". Het hoeft geen betoog dat ik het initiatief van Doekle en de zijnen van harte ondersteun.

Het Permanentje vindt de oproep van Doekle walgelijk en een belediging voor de democratie en de PVV-kiezer.
Je moet maar durfen. DE man is volkomen doorgeslagen in zijn racistische, populistische meningsvorming over autochtonen en derhalve een gevaar voor de stabiliteit van onze democratie.

N.B. Oh, ja als u de reacties leest van de "geachte" PVV-kiezers in de verschillende internetfora na de oproep van Doekle weet u precies hoe ons land er voor staat..... Walgelijk!