Witchcat's News- and Shit blog

donderdag 21 februari 2008

Kaal

Kalende mannen niet onaantrekkelijk

"Kalende mannen hoeven niet meer te treuren. In tegenstelling tot wat veel wordt gedacht, vindt een groot deel van de Nederlandse vrouwen deze coupe helemaal niet onaantrekkelijk, zo blijkt uit onderzoek van Ruigrok | NetPanel onder 543 mensen, in opdracht van shampoomaker Andrélon."


Een pak van m'n hart. Kan ik ten minste met een goed gevoel er een weekje tussen uit!

woensdag 20 februari 2008

De Verlossers.......

Nu Cruijff eindelijk van stal gehaald is wordt het ook weer tijd voor Winston Churchill, John F. Kennedy, Joop den Uyl, Rinus Israel, John Lennon, Florence Nightengall, Gandi enz enz enz

zondag 10 februari 2008

Terrasglas

De eerste terras rosé van 2008...... en mei freonlike groetnis ut Fryslân

vrijdag 8 februari 2008

Een bevoorrecht mens.......?

PERSOONLIJKE UITNODIGING - Congres ’21 jaar CRM in Nederland’

Zes topsprekers op het gebied van CRM, Marketing, Internet, Social Networking en Mobile Communications zoals Cor Molenaar, Claire Boonstra en Egbert Jan van Bel geven elk in 10 minuten hun toekomstvisie op klantrelaties in 2013. Na elk vlammend betoog kunt u vragen stellen en uw visie en mening inbrengen.
Onder leiding van de dagvoorzitter worden levendige discussies geëntameerd. Tijdens dit congres zullen de belangrijkste bewegingen voor de omgang met klanten voor de komende 5 jaar worden vastgesteld.
Laat u inspireren & informeren. Ontmoet BN-ers & goeroes. Breid uw relatienetwerk uit. Met topcateraar Oseven in huis gaat u genieten van een overheerlijk lunchbuffet en een sensationele borrelhappening die uw smaakpapillen zullen verrassen.
Managing Director én oprichter van SCOPE, Fred van 't Hoff, zal u als gastheer persoonlijk ontvangen. Deelname is voor u kosteloos. Klik hier voor meer info of reserveer direct uw plaats. Uw collega of vakgenoot is na aanmelding ook van harte welkom.
Met vriendelijke groet,
Namens SCOPE marketing technology b.v.


++++++++++++++++++++++++++++

Wat ben ik toch een bevoorrecht mens om dit soort uitnodigingen in mijn e-mailbox te krijgen.... Je laten inspireren door BN-ers & goeroes tijdens een borrelhappening......, zo'n unieke kans kun je als eenvoudige Geschäftsführer toch niet laten liggen :=).

donderdag 7 februari 2008

Gouden plaquette van BNN

BNN-programmamaker Eddy Zoey is samen met zijn cameraman en geluidsman zeer gastvrij onthaald in de gemeente Coevorden.
Voor het BNN-televisieprogramma ‘Nu We Er Toch Zijn’ verbleef presentator Eddy Zoey de afgelopen 36 uur in de Drentse gemeente. De presentator werd in de gemeente Coevorden overal hartelijk onthaald. Zoey controleert hoe het gesteld is met de gastvrijheid van Nederland. Komt hij erin of niet? Dat is de vraag in het BNN tv-progamma ‘Nu We Er Toch Zijn’.

Gisteravond rond 22:00 uur belde Zoey met zijn tv-ploeg ook thuis aan bij burgemeester Bert Bouwmeester in Erm. Na een gezellige avond met whisky en sigaren sliepen Zoey, de cameraman en geluidsman vannacht thuis bij de burgemeester. Vanochtend toog een uitgeslapen tv-ploeg in alle vroegte naar het gemeentehuis van Coevorden om daar samen met de burgemeester een gouden plaquette naast de voordeur te schroeven. “De gemeente Coevorden is top”, aldus de programmamaker.
De aflevering van ‘Nu We Er Toch Zijn’ over Coevorden wordt op dinsdagavond 26 februari om 21:30 uur op Nederland 3 uitgezonden.

maandag 4 februari 2008

Beschaving

In de Middeleeuwen keken er honderden mensen naar schandpaal en schavot, tegenwoordig kijken er 7 miljoen naar een narcistische crime reporter.......
Men zegt dat het er vroeger aanzienlijk minder beschaafd aan toe ging dan in onze huidige tijd. Afgaande op het crime-event van Peter R. ben ik geneigd om te zeggen dat in de kwestie van J. vd S. de macht van het getal (het Volk zo u wil) het enige verschil is.
Overigens ik ben van mening dat een ieder de straf dient te krijgen die hij/zij verdient maar dan wel met in achtneming van de algemeen vastgestelde gedragsregels.