Witchcat's News- and Shit blog

maandag 28 april 2008

Gesundes Volksemfinden....

"Rita Verdonk wil juryrechtspraak"

Onze nationale trots, Rita Verdonk de koningin van de onderbuikgevoelens, heeft weer eens gesproken. Mevrouw wil juryrechtspraak invoeren, omdat justitie naar haar mening en die van haar Telegraaflezers aan tunnelvisie leidt.
Justitie weet volgens haar niet wat er onder das Volk leeft en vindt daarom dat das Volk maar mee moet beslissen over het lot van verdachten. Met andere woorden het Gesundes Volksemfinden in plaats van de Trias Politica......

Walgelijke politiek, meer kan ik er niet van maken.
Haal de beul en de galg maar van zolder - zijnde de exponenten van het nationale onderbuikgevoel - en we kunnen volgens Rita weer trots op Nederland zijn.
Zum Kotzen!

vrijdag 25 april 2008

Brilletje

donderdag 17 april 2008

Uit de kast

Homo's voelen zich aangetrokken tot D66 en Verdonk (bron AD)

Homo's kiezen voor Verdonk?? Blijken ze toch een afwijking te hebben??

vrijdag 4 april 2008

Het verjaardagverkiezingsprogramma

Denk aan de eerste de beste, verplichte verjaardagvisite en u heeft het verkiezingsprogramma van Rita Verdonk te pakken.....(Zeiken over vreemdelingen, luie ambtenaren, ontwikkelingsgeld, de Haagse kliek etc)

Na kennis genomen te hebben van dat onderbuikgevoelensverjaardagverkiezingsprogramma (premium scrabblewoord) van "onze" ijzeren Rita bekroop mij dan ook sterk het gevoel dat zij veel beter de verkiezingsleus van het Simplistisch Verbond kan gaan gebruiken:

"Geen gezeik, iedereen rijk"

woensdag 2 april 2008

Emmen, het wordt nooit wat!

De gemeente Emmen gaat, als de gemeenteraad ermee instemt, vanaf volgende maand de nieuwe woonwijk Delftlanden in de Randstad promoten. Als onderdeel van de campagne worden trams en bussen in de grote plaatsen in de Randstad bekleed met Emmen-materiaal. Ook huurt de gemeente er grote billboards en laat ze tijdens de ochtendspits radiospotjes uitzenden. De campagne kost 650.00 euro. Het is de bedoeling dat dat bedrag wordt betaald uit de grondverkopen in de eerste fase van Delftlanden.......

Dit bericht laat wederom zien dat de gemeente Emmen last heeft van grove zelfoverschatting. De wijk Delftlanden moest er van de politiek komen ondanks het feit dat Emmen al jarenlang stilstaat in zijn ontwikkeling. Maar ja, men is de grootste gemeente van Drenthe met - let op - meer dan 100.000 inwoners en dat moet de hele wereld weten.
Zoals verwacht, loopt de ontwikkeling van de Delftlanden niet naar wens, dus zoekt men zijn heil in "oudjes" uit de Randstad. Oudjes ja, omdat er immers geen banen te vinden zijn.

Dynamisch Emmen, laat me niet lachen. Het wordt nooit wat..... Emmen is en blijft een dorp in al zijn poriŽn.