Witchcat's News- and Shit blog

donderdag 25 juni 2009

Laptop in de koffer


Eigenlijk vond ik het onzin, een vakantiehuis dat naast de whirlpool,de sauna en de afwasmachine, de mogelijkheid bood "gratis" gebruik te maken van de aanwezige adsl-aansluiting. Maar een gegeven paard moet je nu eenmaal niet in de bek kijken, dus ging mijn - door EH met liefde herstelde - Duitse laptop mee in de auto.
Hoewel ik het nog steeds ietwat decadent vind, moet ik bekennen het toch wel grappig te vinden. Het is een vreemde gewaarwording dat je in plaats van de "oude" Wereldomroep ergens in de morgen zit te kijken naar het ochtend-Journaal met Eva "bloesje" Jinek.
Aan de andere kant moet je er wel voor waken dat je niet blijft "hangen" in het dorpse Zuid-Drentse nieuws. De kop moet wel leeg niet waar. Maar met zulk fantastisch weer, vandaag opnieuw 25 graden, is de gang naar de laptop niet het eerste waaraan je denkt. Alhoewel ik het niet kan nalaten het TT Journaal bij RTV Drenthe mee te pikken.
Ik heb overigens nog een tip voor de Nederlandse weermannen, laat het weer in ScandinaviŽ links liggen omdat de regionale verschillen per land erg groot kunnen zijn.

0 reacties:

Een reactie plaatsen<< Startpagina