Witchcat's News- and Shit blog

vrijdag 17 juli 2009

Luistervink

Voor mij was Albert Verlinden altijd al het voorbeeld van een zelfingenomen rattige persmuskiet. Met satanisch plezier spitten in ander mans priveleven, maar ohwee, als het meneer zijn eigen persoonlijk functioneren betreft, dan geeft meneer niet thuis en is er sprake van onethisch gedrag van de zijde van zijn opponenten.
Zijn reactie op de BNN afluisteractie (oké, niet netjes maar wel uiterst ludiek) zegt dan ook alles over meneer zijn inborst.

vrijdag 10 juli 2009

Zinloos?

Na bijna weer een volle week in de realiteit teruggekeerd te zijn,vraag ik me ik in alle gemoed af of vakantie eigenlijk wel zin heeft......
Met andere woorden: Waarom duren vakantiegevoelens maar zo verdomd kort?

donderdag 2 juli 2009

"Rigtig solskin"Wij Nederlanders staan er bekend om dat we ons overdadig druk maken over het weer. Vandaar ook dat we gezegend zijn met een koor aan weermannen en -vrouwen. Of het aan het klimaat ligt weet ik niet, maar ik kan u verzekeren dat de Denen ook hun mannetje staan als het onderwerp weer aan de orde is. Zeker als er voor Deense begrippen sprake is van "rigtig solskin" oftewel mooi zomerweer, wordt alles uit de kast gehaald. Feitelijk is het aandoenlijk om te zien hoe zij uit hun dak gaan als ze de overige Denen kont doen van aanstaand "rigtig sommervejr". De uitbundigheid kent geen grenzen. Als je niet beter weet dan denk je als buitenstaander minstens dat alle Denen de lotto gewonnen hebben. Kortom, collectieve blijdschap maakt zich van het land meester. "Klap eens in je handjes blij blij"

Niettemin ben ook ik als vakantieganger de afgelopen drie weken hartstikke blij geweest met het zonovergoten Deense sommervejr.
Met andere woorden deze vakantie zit er weer op. Op naar de volgende.....of gooit de economische crisis zand tussen de raderen?