Witchcat's News- and Shit blog

zondag 21 februari 2010

Steun uit onverdachte hoek

DEN HAAG - VVD-leider Mark Rutte vindt dat CDA-minister Maxime Verhagen van Buitenlandse Zaken ervoor verantwoordelijk is dat het aanzien van Nederland grote schade heeft opgelopen door NAVO-chef Rasmussen een brief te laten schrijven die in het kabinet verscheurd is.
Rutte zei dat zondag in het televisieprogramma Business Class. Volgens Rutte heeft het kabinet ,,onwaarschijnlijk zitten prutsen'', maar is het Verhagen die Nederland internationaal ,,in ons hemd heeft gezet''. Verhagen heeft, vermoedt Rutte, gedacht dat hij de PvdA klem zou kunnen zetten met het NAVO-verzoek om langer in Uruzgan te blijven.
 (AD/21/2/2010)

Beste kieziers,

Het is geen dagelijks gebeuren, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. De VVD die aangeeft wie de werkelijke schuldige is van de val van Balkenende IV. Dat ik dat nog mee mag maken. Inderdaad het is "twitty" Verhagen geweest die zijn hand overspeeld heeft en aldus Bos dwong keihard stelling te nemen. Hartelijk dank Mark!

zaterdag 20 februari 2010

Op weg naar de politieke chaos....

Hoewel ik het op zich niet betreur, begrijp ik niet wat de PvdA heeft bewogen om de stekker uit Balkende IV te trekken. Natuurlijk Uruzgan is een zaak van oorlog en vrede en daar moet je serieus mee omgaan, maar zij zullen bij de verkiezingen fors verliezen en hebben m.i. derhalve geen enkel electoraal voordeel bij de val van het kabinet. Waarschijnlijk zullen ze voorlopig vanaf de zijlijn moeten toekijken hoe andere partijen essentiŽle besluiten nemen over hoe de economische crisis te bestrijden. Mijns inziens heeft de PvdA zich zelf in het been geschoten en ik vrees voor hen dat de genezing lang op zich zal laten wachten.....

Maar hoe je het ook wendt of keert: DE grote verliezer van de val van het Kabinet Balkenende is NEDERLAND!
Want immers ieder weldenkend mens (en ik hoop dat ze nog te vinden zijn....) zal toch inzien dat het geschreeuw van de volksmenners Wilders en Verdonk tot niets anders dan tot chaos kan leiden.
We gaan roerige tijden tegemoet!

dinsdag 16 februari 2010

Tellen


Er wordt weer met het rode potlood gestemd. Dat betekent dus handmatig stemmen tellen. Ben ik even blij dat ik niet in Den Haag woon. Want het scheelt een flinke slok op een borrel of je 5 deelnemende partijen hebt of 21 zoals in Den Haag. Dat wordt zeker nachtwerk voor de tellers.

donderdag 11 februari 2010

Liefde?

1.
- Ik hou van je.
- Waarom zeg je dat?
2.
- Ik hou van je.
- Ik ook.
3.
- Ik hou van je.
- En dat zeg jij?
4.
- Ik hou van je.
- Je doet maar, hoor.
5.
- Ik hou van je.
- Ik meer van jou dan jij van mij.
6.
- Ik hou van je.
- En bevalt het een beetje?
7.
- Ik hou van je.
- Ik geef ook veel om je.
8.
- Ik hou van je.
- Dat hoor ik vaker.
9.
- Ik hou van je.
- Nee, niet nu.
10.
- Ik hou van je.
- Ik hou van je.

(m.d.a. mentalcoach Wim de Bie)

dinsdag 9 februari 2010

Wetenschap

Met de kennis van nu, had ik ........