KORENMOLEN NOOIT GEDAGT

WOUDRICHEM

 

Vestigingsadres: Rijkswal 7 ( Zuid-West bastion) te 4285 AC Woudrichem

Telefoon: 06-50283248 (Bart Mols)  e-mail: info@molennooitgedagt.nl

 

'MEEL HAAL JE OP DE MOLEN'

 

Algemeen

Assortiment

AKG

Verkooppunten

Streekproducten

Recepten

Historie

Molen

Foto's

Contact en route

Links

 

 

 

 

 

NL-BIO-01

EU Landbouw

Skal 026994

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkooppunt

Meeuwen

 

 

 

 

 

 

 

Welkom op de website van Korenmolen Nooit Gedagt te Woudrichem, Nederlands enige achtkante stenen stellingmolen. Korenmolen Nooit Gedagt is nog dagelijks beroepsmatig in bedrijf en daarmee uniek in de regio en daarbuiten. Op ambachtelijke wijze én alleen op windkracht wordt graan tot meel (zowel biologisch als gangbaar) geproduceerd ten behoeve van circa 200 verschillende eindproducten.

 

Op de begane grond is een molenwinkel ingericht met een breed scala aan meelsoorten, broodbakmixen, cakemixen, koekmixen, bakingrediënten en aanverwante artikelen. Tevens beschikt Korenmolen Nooit Gedagt over een breed assortiment glutenvrije meelproducten.

 

Daarnaast levert Korenmolen Nooit Gedagt aan bakkerijen, streekwinkels en levensmiddelenspeciaalzaken. Korenmolen Nooit Gedagt is SKAL gecertificeerd en werkt volgens de HACCP-richtlijnen.

  

De molenwinkel van Korenmolen Nooit Gedagt is ook hét adres voor een ruim assortiment van exclusieve en op ambachtelijke wijze bereide (streek)producten, zoals: 30 soorten (suikervrije)jam, mosterd, honing, vruchtensap, kaas en thee.

Meer informatie hierover vindt u op de pagina 'Streekproducten'.

 

 

 

 

Openingstijden         molenwinkel: zaterdag (10.00-17.00 uur) ; donderdag, vrijdag en zondag (13.00 tot 17.00 uur)

 

Nieuws

 

De nieuwe website van Nooit Gedagt is bijna gereed en komt eind 2018 (eindelijk) online !

EKO spelt van Korenmolen Nooit Gedagt is 100% spelt én 100% Nederlands

Tot heden verkocht Korenmolen Nooit Gedagt zowel niet biologische als biologische spelt (producten). Vanaf heden is Korenmolen Nooit Gedagt omgeschakeld op het verwerken van alleen EKO spelt van Nederlandse bodem. De spelt is 100%, zonder deze met tarwe op te mengen en het EKO volkoren speltmeel is dan ook 100% EKO volkoren speltmeel, zonder vermenging met EKO volkoren tarwemeel.

Volkorenmeel haal je op de molen

Het voorlichtingsbureau Brood is de promotiecampagne 'Volkoren is altijd goed' gestart. Op www.volkorenisaltijdgoed.nl vindt u alles over volkoren. Waarom willen we heel Nederland beter kennis laten maken met volkoren? En waarom is volkoren altijd goed, wat je ook doet? Het antwoord is simpel: volkoren is bijzonder brood. Het wordt namelijk gemaakt van de héle graankorrel. Daarin zitten nu net de meeste vezels, vitamines en mineralen. En het is ook nog eens lekker. Daar voelt je lijf zich dus goed bij! Uiteraard vindt u bij Korenmolen Nooit Gedagt ook een flink scala aan 100% volkoren meelproducten (tarwe, rogge, spelt, maïs). 

 

 

 

Activiteitenkalender


 

 

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: 15-09-2018 09:20

© Foto's: Bart Mols (tenzij anders vermeld) / Design: Bart Mols 2005 / Logo: Uitgeverij De Kazerne-Woudrichem / foto stadsgezicht: F. Klijn