AEN

ZZP-er


Voor u als (startende)ondernemer:

Wij kunnen u (en vooral de starters onder u) uitgebreid adviseren, helpen met het opstellen van een ondernemingsplan, en verder assisteren wij u graag in de contacten met de Kamer van Koophandel, de belastingdienst, overige financiële instellingen en het UWV.

Inboeken

Wij begrijpen dat door uw drukke werkzaamheden het inboeken en betaalbaar stellen van facturen voor u een blok aan het been is. Wij kunnen dit voor u verzorgen op lokatie, of op afstand.
Als u ons laat doen waar wij goed in zijn, kunt u zich zonder zorgen volledig richten op de werkzaamheden waar u goed in bent.

Advies

Door het volgen van seminars en het bijhouden van lectuur zijn wij volledig op de hoogte van de huidige stand van zaken, en kunnen wij u voorzien van een goed en betrouwbaar advies over wat een bepaalde investering of uitgave kan betekenen voor de belastingen en de cash-flow van uw bedrijf.

Aangifte

Wij kunnen, indien gewenst, per kwartaal uw aangifte verzorgen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Ook voorzien wij u van het juiste advies over wat wel en niet mogelijk is conform de huidige wetgeving.

Jaarrekening

Om de kosten van de accountant laag te houden kunnen wij alle gegevens aanleveren ten behoeve van de jaarrekening van uw bedrijf.

VAR verdwijnt in 2016

Ook kunnen wij u begeleiden met de veranderingen omtrent de VAR en het toepassen van de juiste overeenkomsten.

Contact