Welkom op mijn  website 

Mijn naam is Karin Nieuwenhuize en ik woon aan de rand van Middelburg, nabij het buurtschap Brigdamme. Voeg dit samen met mijn creatieve activiteiten en je krijgt de naam creadamme

 Handvaardigheid en textiele werkvormen zijn al van jongs af aan een passie voor mij. Dat wat mijn ogen zien willen mijn handen maken.
Vele technieken heb ik me in het verleden eigen gemaakt en ook nu sta ik nog steeds open voor nieuw aan te leren technieken en ideeën.
Er zijn periodes geweest van quilten, patchwork, perzisch ajour, poppen en dieren maken, vilten, naaien, breien en haken, werken met paverpol etc.

Mijn kennis en creativiteit draag ik graag over aan anderen, maar ik vind het ook een verrijking om juist van die ander weer nieuwe impulsen te krijgen.

Sinds 1-09-2014 heb ik ontslag genomen uit het basisonderwijs.
Na 35 jaar met veel plezier gewerkt te hebben ben ik toe aan iets anders.Ik wil tijd hebben voor al die dingen die nog in mijn hoofd borrelen.
Nieuwe dingen doen en ontdekken, workshops volgen en geven, cursussen geven aan die mensen die zo graag willen, maar net dat steuntje nodig hebben, van mij of van andere cursisten.

Wil je wat van mijn werk zien of ben je geïnteresseerd in een workshop of cursus klik dan op een van de knoppen links.
Samen gezellig breien, haken, etc ? Misschien is de BIB wat voor u? Kijk bij workshops.