zon
vlieger


Er zijn 3 speeltuinen aanwezig waar de kinderen zich totaal kunnen uitleven. Er staan klimtoestellen, glijbanen, schommels, een zandbak, een tafeltennistafel, een airtrampoline e.d. Ook is er op de camping een volleybalveld, een vliegerveld en een wandelbos aanwezig.


Camping Krolsbergen ligt in Paasloo, een dorpje vlakbij Oldemarkt. Gelegen dichtbij Steenwijk, Nationaal park de Weeribben en in gemeente Steenwijkerland. Een gebied waar het in alle opzichten goed vertoeven is met zowel 's zomers als 's winters goede recreatieve en toeristische mogelijkheden. Fietsen, wandelen, bootje varen zijn enkele voorbeelden om te doen. Rust, natuur en platteland gaan hier samen met gezelligheid, bedrijvigheid en een stedelijk karakter.


Ons recreatieteam organiseert gedurende het seizoen activiteiten voor jong en oud, Bijvoorbeeld: de kinderkermis, feestavonden met live muziek, lasergame in ons bos, de barbecue, het volleybal toernooi, zeskamp, puzzeltocht, een optreden van de Fanfare, klaverjassen, bingo en kindermiddagen in de kantine, enz enz.


In de receptie liggen verschillende folders voor leuke dagtripjes, Fiets- en wandelroutes. Actief of passief, er is voor elk wat wils! De receptie is open van 10:00 tot 18:30.


De mogelijkheid om fietsen te huren is aanwezig. Niet alleen fietsen maar ook mountainbikes, skelters, tandems en kinderfietsen zijn te huur. Voor fietsroutes kunt u bij de receptie terecht.


Ons zwembad wordt d.m.v. aardwarmte verwarmd. Het diepe bad is 1.40 diep en voorzien van een glijbaan. Ook is er een gedeelte afgescheiden voor de kleine kinderen. De diepte van het kinderbad is 0.40m. Hier bevinden zich verschillende waterfonteinen.


Onze voorzieningen, hieronder vallen: een wasserette met droogtrommel, strijkijzer en een centrifuge. Deze zijn eenvoudig te bedienen met ons Sepkey systeem. Het Sepkey systeem is in bruikleen te krijgen tegen een borg van €23,00. Ook heeft u deze sleutel nodig voor het douchen. Wij beschikken ook over een baby aankleedtafel en een chemische toilet. Op het passantenterrein is het toilet gebouw in 2010 voorzien van nieuw sanitair incl kindersanitair. Gasflessen, Campinggas, gasslag en drukregelaars zijn bij ons ook te krijgen.


In 2008 is onze restaurant geheel gerenoveerd. Er zijn twee bars met eetgelegenheid, hier kunt u genieten van heerlijke plates. Tevens kunt u genieten van vele snacks in de vernieuwde snackbar met afhaalservice aan de buitenkant van de kantine.

Recreëren op camping Krolsbergen
Camping Krolsbergen:
Paasloërweg 16, 8378 JB Paasloo (Ov.)
Telefoon 0561-451 471
Fax 0561-452841
E-Mail:info@campingkrolsbergen.nl

Camping krolsbergen heeft draadloos internet wifi
Camping krolsbergen is lid van:

anwb vvv asci watereyk