Links per 18 februari 2008.

Er zijn verschillende bedrijven of instellingen die speciaal voor mensen met aviofobie vliegangst-cursussen verzorgen. Zelf heb ik ervaren dat het volgen van een vliegangst-cursus zinvol is. De cursus kan 1 dag duren, maar er zijn ook langere cursussen. Vaak is een retourvlucht onderdeel van de cursus. De retourvlucht is hŔt grote moment om het geleerde in de praktijk te brengen. Bij Air Travel Trainers kunt u naast de vliegangstcursus zelfs een Virtual Reality vlucht maken. De Virtual Reality training is zeer geschikt voor mensen die de vliegtuigcabine als beangstigend ervaren.

Wilt u mij persoonlijk vragen stellen over vliegangst, klik dan op de rode postbus om uw e-mail programma te openen. Uw vragen worden vertrouwelijk behandeld. Er zijn ook veel goede sites te vinden met allerlei informatie over vliegen en vliegangst. (Om gebruik te maken van de postbus moet de Flash Player plug-in ge´nstalleerd zijn).

De links - koppelingen naar andere internetsites over vliegen, vliegtuigen en (vlieg)angst.

In onze ge´ndustrialiseerde samenleving krijgt het reizen per vliegtuig een steeds grotere betekenis. Vakantie in het verre zuiden, een afspraak met een zakenpartner in het buitenland, voor een weekendje met je partner naar Londen...? De Katholieke Universiteit Nijmegen - Faculteit der Sociale Wetenschappen - is bezig met fenomeen vliegangst en de bestrijding daarvan. U kunt u aanmelden op de site voor een speciale internetbehandeling. Lees de site voor het aanmelden aandachtig door.
http://www.socsci.kun.nl/psy/vliegangst/

De database met meer dan 380.000 foto's online! Een must voor de liefhebber van vliegtuigen. U kunt eenvoudig zoeken in de gigantische database. De kans dat het vliegtuig dat u zoekt er niet bij zit is echt heel erg klein: http://www.Airliners.net/. Ik heb voor u de vliegtuigen opgezocht waarin ik als passagier gevlogen heb. U kunt de foto's bewonderen via de pagina 'Mijn vluchten' van de vliegangst site. Klik in de tabel op het vliegtuigtype. De foto's openen in de site van Airliners.net en zijn auteursrechtelijk beschermd. Het tonen van de foto's in de site van Airliners.net is toegestaan. (Zie de voorwaarden van Airliners.net).

Op de site http://www.clienten-pagina.nl vindt u een overzicht van allerlei specifieke medische onderwerpen, waaronder ook 'Mijn vliegangst'. U kunt uw link aan de site laten toevoegen. E-mail hiervoor de webmaster van de clienten-pagina. (Kijk op de site voor het e-mail adres).

De site 'Mijn vliegangst' is te vinden bij de Startpaginadochter fobie.pagina.nl/. De bekende Startpagina's met een grote hoeveelheid links over vliegen en vliegtuigen.
http://vliegen.pagina.nl/, http://luchtvaart.pagina.nl/ en Mijn vliegangst op http://fobie.pagina.nl/ onder het kopje 'Vliegangst'. Maar ook op http://angst.linkvinden.nl/ is Mijn Vliegangst te vinden.

Lees hoe Ron Budding zijn vliegangst overwon. Op Ron zijn site staan ook tips en informatie over het fenomeen vliegangst. Door het overwinnen van de vliegangst kan je bijvoorbeeld weer aan stedentrips binnen geheel Europa denken. Met het vliegtuig ben je er zo!
http://www.ronbudding.nl/. De site van Ron heeft ook in de Veronica gids gestaan. Zie tevens bij fobie.pagina.nl.

Uw vliegangst snel opgelost bij Morpheus Emotionele Bevrijding.
http://www.morpheus-emotionele-bevrijding.com/vliegangst.html.

U kunt ook de sites van Stichting VALK of Air Travel Trainers bezoeken voor informatie over vliegangst-cursussen.
http://www.valk.org en http://www.air-trainers.nl/. Mijn vliegangst-site is ook te vinden via Air Travel Trainers. Zie tevens bij fobie.pagina.nl.

Veel informatie over angst in het algemeen vindt u op de site van Paniek.
http://www.paniek.nl/.

Op de site van Turbulentie is veel informatie te vinden over alles dat met vliegen en vliegtuigen te maken heeft.
http://www.turbulentie.nl/.

Alle wetenswaardigheden over het bedrijf Boeing en de bekende vliegtuigen.
http://www.boeing.com/.

U las de vliegangst-ervaring van Ruud van Os.

'Mijn vliegangst' is auteursrechtelijk beschermd. Het geheel of gedeeltelijk overnemen van het artikel 'Mijn vliegangst' is zonder mijn toestemming niet toegestaan.

Print-vriendelijke mogelijkheid!