Familie De Klaver
Start Durk Annes 1764-1833 Ate Durks 1808-1881 Anne Ates 1845-19?? Durk Annes 1882-1958 Gerardus 1920-1983 Stamboomgegevens

 

 

UT TE KLAVERSYKJEN WEST

EEN NOG ZEER ONVOLLEDIGE GESCHIEDENIS VAN DE FAMILIE DE KLAVER  

Copyright ę 2004 Peter de Klaver en Jan de Klaver  

INLEIDING

Al enige tijd zijn wij ge´nteresseerd in de geschiedenis van de familie De Klaver. Stamboomonderzoek is echter een tijdrovende bezigheid. Erg veel tijd hebben we er tot nu toe nog niet aan kunnen besteden. Voor zover wij na hebben kunnen gaan liggen onze roots in Irnsum (of, in het Fries, Jirnsum) en hebben, in verschillend opzicht, (nauwe) banden bestaan tussen de familie De Klaver en de rooms-katholieke kerk aldaar. Het leek ons wel aardig de resultaten van onze eerste naspeuringen aan jullie te presenteren. Het hiernavolgende moet worden gezien als een eerste aanzet tot de geschiedschrijving van de familie De Klaver. Een volledige genealogie is het bij lange na nog niet. Wij zijn enkel eventjes ˙t te klaversykjen west (letterlijk vertaald: klavertjes wezen zoeken).

STAMREEKS

In onderstaande figuur is de zogenaamde stamreeks opgenomen. Het gaat daarbij om onze voorouders in de rechte mannelijke lijn, dus de vader - zoon verwantschap. 

Klik in de stamreeks op een naam van een van onze voorouders voor meer informatie.

 

Durk Annes de Klaver (sr) Ate Durks de Klaver Anne Ates de Klaver Durk Annes de Klaver (jr) Gerardus de Klaver

De stamreeks

 

STAMBOOMGEGEVENS

Klik hier voor meer gedetailleerde stamboomgegevens (nog in opbouw)

Download

Je kunt hier het stamboomverhaal van deze site downloaden in pdf-formaat. Het pdf-bestand telt 63 pagina's en is bijna 2,7 MB groot. Om het pdf-bestand te kunnen bekijken/ afdrukken, heb je de Acrobat Reader nodig. Die kun je hier gratis downloaden

Commentaar

De broers  Peter de Klaver en Jan de Klaver zijn verantwoordelijk voor de inhoud van dit verhaal. Mocht je aanvullende informatie, commentaar of vragen hebben, stuur dan een e-mailtje naar Peter.