St. Annamolen

Thuisbakkers kopen meel bij de St. Annamolen

Home

Geschiedenis

Producten

Molen

Winkel

Personeel

Openingstijden

Vrienden van...

Contact

Welkom op de website van de St. Annamolen in Nijmegen

Aan de Hatertseweg 14 in Nijmegen staat sinds 1849 de St. Annamolen. Na in de jaren '70 weer maalvaardig hersteld te zijn maalt deze molen nu weer wekelijks meel voor de meelhandel & dierenspeciaalzaak die onder in de molen is gevestigd. In deze meelhandel worden meer dan 50 verschillende kant-en-klare broodmixen zélf op ambachtelijke wijze bereid en aan een zeer uitgebreide klantenkring verkocht. Daarmee zijn wij één van de grootste meelleveranciers in de wijde omtrek van Nijmegen. Tevens kunt bij ons terecht voor nieuwe broodbakmachines, electrische broodmessen, en diverse aanverwante producten.

Ook voor huisdier- en kleinveebenodigdheden bent u bij ons aan het goede adres. In onze dierenspeciaalzaak vindt u alles voor uw huisdier of kleinvee, en kunt u terecht voor deskundig advies.

Wilt u terug naar vervlogen tijden? Wanneer de molen draait kunt u de trappen beklimmen en zien hoe het graan tussen de molenstenen wordt gemalen tot meel, de houten wielen in elkaar draaien, en de wieken buiten, met soms wel meer dan 110 kilometer per uur!!, voorbij zoeven. Wanneer de meelzak vol is, wordt deze rechtstreeks naar de meelhandel gebracht voor verkoop of verdere bewerking.

Wilt u meer informatie over de St. Annamolen? Klik dan op één van de kopjes in het linkermenu.

De webm@ster.

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken
Eigen homepage website teller