Passagiers vertellen...

"Ik ben drie keer met Kees mee geweest en dat was elke keer weer erg leuk. Wat ik vooral leuk vond was om met de piloot mee te kunnen kijken en mee te kunnen luisteren met het radiocontact, al is dat amper te volgen. Ook om boven m'n eigen buurt en huis te vliegen was een mooie ervaring."

mw Y. Poelman, Groningen

 

"Een keertje vliegen in een klein vliegtuig is een onvergetelijke ervaring. Anders dan bij een lijnvliegtuig voel je je bijna een vogel. Het is verbazend hoe gemakkelijk je opstijgt en hoe overzichtelijk de omgeving ineens wordt. Kees is een rustige piloot die de tijd neemt voor de veiligheidscontroles en duidelijk aangeeft wanneer het stil moet zijn in de cockpit. Op verzoek vindt hij altijd even tijd om boven bijvoorbeeld een woonhuis te cirkelen. Bij Kees in het vliegtuig is het jammer om weer te moeten landen."

dhr. Maarten Caspers, Enschede

 

"Ik ben twee keer met Kees mee geweest voor een rondvlucht over het prachtige Twente. Het feest begint al als je naar de startbaan taxiet langs de grote bunkers waar de F-16's in staan. (...) Ready for take off (...) Je zit op de eerste rij en het is een machtig gevoel om over zo'n grote startbaan op te stijgen. (...) Je maakt steeds meer vaart tot dat je in één keer merkt dat je vliegt. Het uitzicht is schitterend en je kunt volop genieten van het landschap onder je. Vlieg je dan eindelijk boven je eigen huis dan geeft Kees een extra rondje van de zaak.( ...) Ik vraag me af wanneer ik voor de derde keer meega!

dhr N. Bruins, Enschede

 

Je wilt er eens uitvliegen maar bent niet het type voor een "pretpark" of ander "giga-gebeuren", neen, jij zoekt iets bijzonders. Wel dat kan, wanneer je kiest voor Kees! Hij brengt je in hoger sferen en zet je -een ervaring rijker- met een "happy landing" weer aan de grond. Deze reaktie is van een enthousiaste medepassagiere, die het zeker niet bij die ene keer zal laten!

Mw. Van Vreeland (geb. 1923!), Enschede

 

Zomaar een sfeerplaatje: de pier van Scheveningen. Rechtsboven is het Kurhaus te zien.