Age Romkes is theoloog en freelance docent, toeruster en schrijver, vooral op het gebied van Nieuwe Testament, Gemeenteopbouw, Hermeneutiek en Bijbelstudievaardigheden. Ook heeft hij kerken en gemeenten geadviseerd, onder andere in landelijke en plaatselijke commissies, en heeft hij veel ervaring als mentor, studiebegeleider en coach.

 

Opleiding en werkervaring

Doctoraal theologie in Kampen (Oudestraat) en Apeldoorn. Hoofdvak Gemeenteopbouw, bijvakken Nieuwe Testament en Agologie.

Algemeen en internationaal stafwerker bij IFES-Nederland: toerusting en begeleiding van evangelische en reformatorische studentenverenigingen, vooral op het gebied van bestuur, bijbelstudie en evangelisatie.

Staflid-docent aan bijbelschool De Wittenberg: cordinator propedeuse, eenjarige opleidingen en publiciteit en fondswerving; docent, lid staf onderwijs en mentor.

Docent aan de Academie Theologie van de Christelijke Hogeschool Ede: docent Nieuwe Testament, Gemeenteopbouw, Hermeneutiek en Bijbelstudievaardigheden; studieloopbaanbegeleider, vooral op het gebied van maatwerkleren; stage- en afstudeerbegeleider; lid team Beroepsspecialisatie Gemeenteopbouw.

Initiatiefnemer van Artios en docent bij Artios Bijbelschool.

Docent bij onder andere de Jongerenwerkersopleiding van De Wittenberg en bij de ETS in Ede en Hilversum.

Diensten

Docent aan (gemeente-) bijbelscholen

Toerusting over ontdekkend bijbellezen, bijbelkringwerk en gemeenteopbouw

Adviseur bij gemeente-opbouwprocessen

Begeleiding van persoonlijke ontwikkeling

 

Vergoeding

De gevraagde vergoeding is afhankelijk van de draagkracht van de opdrachtgever maar zal over het algemeen liggen tussen 75 en 150 per dagdeel.

 

 

 

home

docent

toeruster

schrijver

coach

 

 

contact

age.romkes[at]planet.nl

0318624229

 

 

links

Blog ontdekkend bijbellezen