Inrichting van de woning

De woning is ingericht voor 4 personen en voorzien van centrale verwarming. Er zijn kussens, dekens en dekbedden (1- en 2-persoons) aanwezig. Handdoeken, theedoeken, kussenslopen en lakens (overtrekken) dient u zelf mee te nemen.

Indeling benedenverdieping:
Voor/achterkamer met zithoek en eettafel, TV, radio, gevulde boekenkast
Keuken met bestek en servies voor 4 personen, kookgerei, 4 pits gasstel, koelkast, magnetron, afzuigkap, koffiezetapparaat
Berging met wasmachine, strijkgerei en stofzuiger. Tuinmeubilair.
Toilet, kelder, hal.

Indeling bovenverdieping:
Slaapkamer met tweepersoonsbed (200 x 140)
Slaapkamer met  2 eenpersoonsbedden (200 x 90)
Klein slaapkamertje met mogelijkheid voor plaatsing kinderbed en doorgang naar balkon.
Douche, wastafel en toilet.

Buitenruimte:
De woning is voorzien van een ruime tuin, die is afgescheiden van de weg en het kanaal. Het geheel is omgeven door groen, evenals de oprijlaan en het pad naar de kanaalweg.
Huisdieren.
Huisdieren zijn bij ons van harte welkom, mits het aantal en het formaat past bij de woning. Honden vermaken zich vaak prima in onze tuin.
Er zijn in de omgeving vele mogelijkheden de dieren uit te laten. Natuurlijk houdt u de paden en het gazon vrij van hondenpoep.
Huisdieren zijn niet toegestaan op onze banken, stoelen of in de bedden.
Kinderen.
Ook kinderen vermaken zich vaak uitstekend in onze buitenruimte. De enige beperking is de kikkerput, aangelegd door Stichting Landschapsbeheer Zeeland. Deze heeft een natuurbestemming en is niet geschikt voor spelende kinderen.
Open vuren.
Open vuren zijn op het gehele terrein verboden. Wel is er een barbecue aanwezig. Gebruik nooit sprokkelhout, maar altijd kant en klare producten.

 

TERUG NAAR INDEX