Home CD's Bandleden Optredens Special Events Publicaties Contact

 

 

   


Welkom op de website van 18 Rabbit!

18 Rabbit (spreek uit "eighteen rabbit") is een band uit de regio Den Haag met een repertoire van uitsluitend eigen nummers. 18 Rabbit maakt Amerikaans getinte Pop/Rock. De nummers variëren van laidback shuffels tot up-tempo rockers.18 Rabbit staat garant voor lekker in het gehoorliggende nummers, goede songteksten en professionele optredens.

Er zijn eerder reeds drie full-length CD's in eigen beheer verschenen en deze hebben lovende recensies ontvangen van de pers. Het openingsnummer "It's Over" van de derde CD "Are you still here?" kreeg airplay op Radio 3FM en bezorgde de band een plaats in de jaarfinale het radioprogramma Buzz. 

Sinds kort is ook de vierde CD uit, genaamd "Mistakes (we knew we were making)". De eerste recensie is al binnen: "... Poppy liedjes met een herkenbaar geluid ... Zonder meer een lekkere cd." Antjes Keuze, Music Maker oktober 2002

 

De pers schreef al eerder over 18 Rabbit: 

"Amerikaanse pop/rock ... die de concurrentie aankan met Bryan Adams" Fret, oktober 1999

"...liedjes liggen makkelijk in het gehoor, maar zijn ook duidelijk het resultaat van bewuste keuzes en muzikaliteit." Haagse Courant, 27 oktober 1999


Nieuws

Er staan in januari 2 optredens op stapel: maandag 20 januari in het podiumcafé van de Boerderij in Zoetermeer en zaterdag 25 januari in Lokaal Vredebreuk in Den Haag. Komt allen!

Het optreden 10 optreden in het Brouwhuis in Zoetermeer was wat ons betreft een groot succes: lekker gespeeld, enthousiaste reacties en zelfs dansende mensen! Hoe lang duurt het nog voordat de rest van Nederland schuifelt of slijpt op Everybody's Hope?

Enige impressies van de avond ...

 

Optredens

Het eerst volgende optreden staat gepland op 20 januari in het podiumcafé van de Boerderij in Zoetermeer. We spelen van circa 21.00 tot 23.00.

Overige geplande optredens:

  • 20 januari, podiumcafé van de Boerderij in Zoetermeer

 

  • 25 januari, Lokaal Vredebreuk in Den Haag

 

  • De Stip in Leidschendam. Het wordt een akoestisch optreden op de zondagmiddag. De datum is nog niet bekend (maart 2003)

 

  • 10 mei voorronde Schollenpop 2003. Lokatie is nog niet bekend.

   Overzicht eerdere (radio)optredens

 
Email 18 Rabbit met vragen of opmerkingen over deze site.
Copyright © 2002 18Rabbit
Datum laatste wijziging: 27 oktober 2002 23:12