Aktiviteiten

AKTIVITEITEN
Voor degenen die geinteresseerd zijn in mijn werk en wel wat
begeleiding op hun innerlijke zoektocht kunnen gebruiken(bewustwordingsproces), heb ik het volgende aan te bieden.

INDIVIDUELE BEGELEIDING
Uw eigen beleving en ervaringen staan centraal. Door een persoonlijke benadering is de begeleiding volledig toegepast op uw vragen, knelpunten, angsten etc.

HET GEVEN VAN HEALINGEN
Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Door de helende kracht die uitgaat van de Goddelijke energie is het mogelijk zowel geestelijk als lichamelijk blokkades op te lossen.

VRAAG- EN ANTWOORDBIJEENKOMSTEN
Als gastspreker geef ik uitleg over de vele zaken op kosmisch, spiritueel en levensgebied, die u bezig kunnen houden in uw leven. Door middel van vraag en antwoord krijgt u op een heldere en directe manier inzicht in hetgeen u bezighoudt.

THEMA-AVONDEN GESPREKSGROEPEN
Ook bestaat de mogelijkheid om via mij gespreksgroepen te vormen in der lande waarbij thema,s vanuit de gevoelsbeleving betreffende de innerlijke groei worden besproken ieders gevoel staat hierbij centraal, het is de bedoeling dat bij eventuele knelpunten door mij hierin inzicht en advies wordt gegeven.

CONSULT
Voor individuele begeleiding en behandelingen kunt u het formulier van de site gebruiken of een e-mail sturen naar mij persoonlijk onder vermelding van het betreffende onderwerp.