Kosmisch goddelijk contact

 

KOSMISCH CONTACT (hoe er mee om te gaan, een zuiver spirituele
weg, met zijn beperkingen, waarom nodig)

Het kosmisch contact welke in zuiverheid naar je toe komt, zal in zuiverheid en in rust in je worden opgenomen. Op het moment dat deze in het stoffelijke uitgedragen zal worden, is het wel belangrijk dat deze kracht op de juiste tijd in je wordt geactiveerd. Als je het kosmische in je hebt weet je nu eenmaal wat verdriet kan doen. Tijdens jouw bezinning zullen er door het goddelijke, kanalen worden geopend voor vele mogelijkheden welke voor de mens een probleem kunnen vormen. Laat zelf alles in principe met rust. Het goddelijke geeft je de inzichten op het juiste moment. Dan voel je feilloos aan welke rotzooi en onzekerheden de mensheid in z'n hoofd haalt en al eeuwen heeft opgeslagen. Blijf hier vooral neutraal in en houd je volkomen rustig. Het doet hun (het goddelijke) ook veel verdriet dat de mensheid dit niet als een belangrijke taak willen zien. Je weet nu eenmaal dat er eerst iets ergs moet gebeuren eer de mensheid interesse gaat tonen in datgene wat jij te vertellen hebt en willen weten wie jij eigenlijk bent.
In de wereld is momenteel veel chaos aanwezig. De spanningen lopen hoog op en de gedachte met name het in bezit nemen van, neemt in sterke mate toe. Het is verdrietig te blijven zien voor hun (het goddelijke) en ook voor diegene die gelijkwaardig is afgestemd, dat de mensheid zelf niets wil leren of begrijpen, laat staan het leren bevatten. De mensheid blijft hierin te angstig en zolang alles goed gaat, dat zegt de mensheid, waarover zal ik mij dan druk maken. Dit is nu eenmaal het scheve aan alles. Je weet nu, dat er eenmaal iets moet gebeuren anders wordt het luisteren niet geactiveerd. De oplossingen liggen in principe voor het oprapen. Ik wil je alleen aanraden de mens hierin niet teveel tegemoet te komen. Ze moeten namelijk ook eens zelf leren denken. Zij (het goddelijke) weten dat als je zover bent je er alles aan zult doen om de mensheid totaal in evenwicht te brengen, ook al wordt het niet door het goddelijke aangestuurd. Met kwaadheid los je niets op. Je jaagt hierdoor de mensheid in het harnas. Met beleid ja, dat kan, maar dat zelfs wordt door de mensheid ervaren als een bedreiging.
Het goddelijke vindt alles goed, maar blijf wel bij het elementaire, of te wel de kosmische leer. Het is belangrijk dat de mensheid hierin geprikkeld wordt om op zoek te gaan naar hun eigen ik en hun goddelijke oorsprong. Het is hierbij wel belangrijk dat je bij een opening de mensheid vragen stelt, wat ze willen, en hoe ze er zelf over denken. Een eigen mening is zeer belangrijk voor hun zielsontknoping verder is het van belang dat de mensheid het respect en vertrouwen moeten leren, om uiteindelijk de rust in zichzelf te ervaren. Belangrijk is wel de term, de ziel en zijn waarheden, wijsheden en zuiverheden, dat de ziel geboren is uit de oorsprong, het begin van al het bestaan. Dit geeft de duidelijkheden voor degene die daar meer over willen weten. Door de ziel wordt er een verbondenheid gecreëerd met het kosmisch contact en contact met het zuivere goddelijke. Dit moet voldoende zijn, om de mensheid hierover inzicht te geven wat er eigelijk meer aan grote krachten in hun zit en dat het oplossend vermogen enkel alleen in hun zelf zit. Daar is een lange weg voor nodig om alle ervaren levens kosmisch te rangschikken, in de vorm van positief, negatief, zuiver, onzuiver, goed en kwaad. Door deze wijze van inzicht te geven aan de mensheid met het juiste liefdegevoel, mede door het contact met het goddelijke, is de vraag naar de juiste evolutie naar totaal evenwicht nodig.