Nieuws
INHOUD PAGINA

Op deze pagina komen aankondigingen en nieuw ontwikkelde zaken te staan die betrekking hebben op kosmisch, spiritueel, paranormaal gebied evenals zaken zoals ander leven in de kosmos. Tevens komen hier door mij verkregen spirituele
berichten te staan.

Vraag & Antwoord rubriek (twijfels en onzekerheid)
Beste Lezer(s)

Aangezien de vragen van de mensen meestal erg persoonlijk zijn en dus ook om een persoonlijk antwoord vragen, heb ik besloten deze niet meer per e-mail te beantwoorden. Naast het feit dat sommige mensen het als bedreigend ervaren als hun vraag en het antwoord daarop voor iedereen zichtbaar geplaatst wordt, is het antwoord op een persoonlijke vraag ook veel meer omvattend dan iets wat even per e-mail beantwoord kan worden. Voor uw persoonlijke vragen kunt u dan ook telefonisch contact met mij opnemen. In sommige gevallen zal ik u verwijzen naar de boeken van Jozef Rulof. De vragen en antwoorden die nu geplaatst zijn, zijn bedoeld als voorbeeld.

Tel: (023)-5579292 (ma t/m vrij van 19.00 - 20.45 uur)

Activiteiten rubriek
Beste Lezer(s)

Na ongeveer een jaar frequent aanwezig te zijn geweest op de grote paranormaalbeurzen door het gehele land, heb ik besloten, mede door de vele beleefde ervaringen welke o.a. vermeld staan in rubriek onwetendheid van de mens, geen grote paranormaalbeurzen meer bij te wonen. Mijn taak zal gericht zijn op het uitdragen van het kosmisch spiritueel werk en dit doe ik door het geven van lezingen. Buiten de lezingen om bestaat er een mogelijkheid afspraken te maken voor individuele gesprekken of behandelingen d.m.v.kosmische spirituele energieën Voor de kosten daarvan kunt u telefonisch kontact opnemen op tel: (023)-5579292 (ma t/m vrij van 19.00 - 20.45 uur)