Oldambt's Special
Zwitserse Witte Herder kennel


Wat zijn de laatste wijzigingen?21 juli 2015

Ga snel naarvoor meer info over onze pupjes


Oldambt's Special

Wij zijn een kleinschalige fokker en groot liefhebber van de Zwitserse Witte Herder, een bijzonder mooi ras met een karakter dat ons hart heeft gestolen. Bij ons in ons huis (niet in kennels) leven meerdere Witte Herders die deel uitmaken van ons gezin.
Onze Zwitserse Witte Herders zijn stuk voor stuk heerlijke honden waarmee we veel ondernemen. We gaan er vaak samen op uit en trainen met onze honden op het gebied van G&G (Gedrag & Gehoorzaamheid), UV (Uithoudings Vermogen) en Behendigheid. En natuurlijk wordt er veel met ze geknuffeld!

Zwitserse Witte Herder pups

1 à 2x per jaar hebben wij een nestje witte herder pups dat in de huiskamer wordt geboren en daar ook de vaste verblijfplaats heeft totdat ze uitvliegen naar de nieuwe eigenaren. Aan het socialiseren van de pups besteden wij veel aandacht en (vrije) tijd. De gezondheid van de ouderdieren wordt op verschillende manieren getest. Niet alleen de heupen en ellebogen worden geröntgend, maar wij vinden het zeker zo belangrijk om aanvullende gezondheidsonderzoeken uit te laten voeren, ook al zijn deze niet verplicht.
De Zwitserse Witte Herder pups die bij ons geboren worden zijn uitermate geschikt als familiehond, sporthond en ook op shows zetten ze hun beste beentje voor.

Wilt u meer weten over onze pups? Kijk dan op onze informatieve PUPPY Pagina.

Wij zijn lid van de erkende rasvereniging Rasclub voor Zwitserse Witte Herders (RZWH) en onze kennelnaam is geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.
Oldambt's Special pups krijgen uiteraard een FCI stamboom van de RvB.


© C. van der Sijs