††††††††††††††††††††††††††††††††††

 

Onze verkoopprijzen

 

De financiŽle waarde van kunst wordt vaak bepaald door subjectieve elementen, soms aangevuld met emotionele, dan wel hele praktische als vraag en aanbod, de emotionele waarde is niet alleen onberekenbaar maar ook volledig individueel.

 

Direkte kosten als materiaal en arbeidsloon plus indirekte kosten zoals algemene administratieve kosten, vormen de kostprijs van het kunstwerk. Daarbij hoort een klein percentage voor de voorbereidingstijd, de bestudering, zeg maar creatieve waardering.

Voeg aan deze kostprijs de atelier kosten toe (deze zijn laag, door het eigen beheer hiervan) en zo ontstaan de verkoopprijzen van de kunstwerken bij atelier de Kijker!

 

Zo kijken wij naar het bepalen van onze prijzen. De waardering van kunst en geld zijn nauwelijks reŽel te combineren.

Vandaar dat wij besloten hebben tot een bedrijfsmatige aanpak, daar waar het gaat om prijsbepaling en commercie.

Kunstwerken die wij verkopen zijn tastbaar. Onze kunstwerken zijn uniek. Dat kan en hoeft dus nooit goedkoop te zijn, maar met woeker winsten en toren hoge prijzen krijg je beslist geen oprechte waardering voor je werk.

Aanschaf mag ook best een bewuste keus zijn, het mag best wat financiŽle pijn opleveren, maar moet voor de meeste van ons bereikbaar zijn.

†††††††††††

Kunstwerken moeten met reŽle prijzen betaald worden om zo iets heel waardevols aan te kunnen schaffen, dan kan deze kunst bij u zich ontwikkelen tot iets onbetaalbaars in de toekomst.........

 

De prijzen van onze kunstwerken staan dus na een zorgvuldige berekening vast en zijn zoals uit het bovenstaande zal blijken niet onderhandelbaar. Om u enige indruk te geven van het prijs segment waarop wij ons begeven noemen we u hieronder de laagste prijzen:

-          een schilderij compleet ingelijst is al mogelijk voor zoín Ä 595,-

-          een opdracht schilderen en kompleet inlijsten kan soms al voor zoín Ä 750,-

Prijzen van opdrachten zijn uiteraard opzich zelf staand, maar ook altijd gerelateerd aan bij ons bestaand werk.

 

 

Let op: Alle door ons genoemde prijzen zijn EXCLUSIEF B.T.W.

 

 

 

 

Wordt rijker, koop kunst bij de Kijker !

 

 

††††† ††††† Naar Index

 

††††† ††††† Naar contact met de Kijker

†††††††††††

††††† ††††† Naar volgende pagina