Spelregels bij ons

 

Wij houden van heldere, duidelijke afspraken.

Besluit u tot de koop van een gerealiseerd kunstobject uit de collectie

dan betaald u via de bank of contant voor of op het moment van aflevering.

 

Geeft u opdracht tot het vervaardigen van een schilderij of beeld dan wordt dit dusdanig door gesproken, dat het uiteindelijk resultaat boeiend, verrassend c.q. spannend kan en zal zijn. Toch ligt de onbekende uitkomst binnen een kader van goed overleg, zodat een opdracht geven zal nooit een grote gok blijken te zijn.

 

Door deze werkwijze zullen wij zo aan de opdracht gever vragen om de opdracht te bevestigen d.m.v. een aanbetaling van 50 % van de uiteindelijke afgesproken object prijs. Dit mede in verband met de investeringen van tijd en materialen.

 

De door ons genoemde prijzen zijn altijd exclusief B.T.W.

Ze zijn voor particulier en bedrijfsleven altijd gelijk, omdat wij de verkoop in eigen beheer hebben en nooit werken met wederverkopers.

 

Hoe vreemd er misschien ook in deze branche tegenaan gekeken wordt, er valt bij ons over de prijzen niet te onderhandelen. Niet op basis van kwaliteit noch op basis van kwantiteit. Redenen voor een beleid met vaste prijzen is dat wij de verkoopprijzen zorgvuldig samen stellen en er alles aan doen de kwaliteit van de kunstobjecten te waarborgen. Bij komend gegeven is dat wij nauwelijks baat hebben bij grote afname in eens en elk object met de zelfde creatieve inzet vervaardigd is!

 


                                H.W.C. Brandweermannen op de rug gezien, aquarel, 40 x 60

 

 

 

                Naar index

 

            Naar contact met de Kijker

 

            Naar volgende pagina