Home

Budgethotels in Egypte

Wij hebben in Egypte in goedkope hotels geslapen. Ze hebben geen sterren. Hier onze ervaringen met deze hotels. Over het algemeen zijn die erg goed. Wij kunnen aanraden om wel goed de bedden en het sanitair te inspecteren, voordat je een kamer neemt. De matrassen zijn vaak te hard, te zacht of te dun. Bij het sanitair is het belangrijk om goed op het warme water te letten. Wij hebben dáár geen negatieve ervaringen mee, maar dit wel gehoord.

Hotels

Hotelervaringen Alexandrië

Hyde Park Hotel - 21 Amin Fikry, Tel. 4875666
Mooie kamer, met bad, groot balkon en zeezicht. Dit alles voor 75 LE. De eigenaar wil onze paspoorten hebben en dat we vooruit betalen. Niet dus, en wij zijn weg.

New Hotel Welcome House - 8 Gamal ad-Din Yassin, Tel. 4806402
Zeezicht, eigen badkamer. Verschrikkelijke matrassen en de kamer ziet er erg aftands uit. Er is geen wc-papier en de wc spoelt niet door. Ze zitten op de 8e verdieping, maar er is geen lift.

Union Hotel - 164 Charia 26th of July, Tel. 4807312
Goede ontvangst, erg schoon, alles is in orde. Het heeft heel veel charme. 65 LE per nacht. Op de kamer is een wastafeltje en een televisie. De kamer heeft een balkon en indirect zeezicht. De douche is op de gang, er zijn er twee, en allebei erg schoon.

Indirect uitzicht op de Middelandse zee - Union Hotel Op de kamer een wastafel - Union Hotel Op de kamer zelfs een tv - Union Hotel Indirect uitzicht op een straat - Union Hotel