Home

Budgethotels in Egypte

Wij hebben in Egypte in goedkope hotels geslapen. Ze hebben geen sterren. Hier onze ervaringen met deze hotels. Over het algemeen zijn die erg goed. Wij kunnen aanraden om wel goed de bedden en het sanitair te inspecteren, voordat je een kamer neemt. De matrassen zijn vaak te hard, te zacht of te dun. Bij het sanitair is het belangrijk om goed op het warme water te letten. Wij hebben dáár geen negatieve ervaringen mee, maar dit wel gehoord.

Hotels

Hotelervaringen Dahab

7 Heaven Hotel - Masbat, Tel. 02069640080, Mobiel. 0123612964/0105459916
Ziet er prima en verzorgd uit. Kamer met airconditioning. Welkomstdrankje. Internetcafé. We konden hier voor twee nachten terecht, maar na die twee nachten hebben ze iets anders voor ons geregeld. Hutjes, waar je goedkoper, warmer en harder kunt slapen, hier sliepen we één nacht en daarna konden we weer in een kamer terecht.
Recreatieruimte bestaat uit boomstammen met kussens. Hier kun je ontbijten, dineren, enz. Allemaal van een kleine kaart. Het egyptische breakfest is heerlijk. Bestaat onder andere uit gebakken ei, franse frietjes, foul, tomaat en brood. ’s Avonds kun je hier televisie kijken. Er staat een grote koeling, waar je drinken uit kan halen.
Duikschool, verhuur van equipment voor duiken en snorkelen.
Je kan je kleding laten wassen, enz.
Esther was eventjes ziek en de zorgen waren uitstekend.

De douche De wc
Indirect uitzicht op het Sinaïgebergte De kamer met twee twijfelaars Indirect uitzicht op zee De ontspanning- en ontbijtruimte Indirect uitzicht op zee