Dag 25 donderdag 21 Oktober 2004

Vandaag konden we ons wel voor onze kop slaan. Alle sight-seeing blijkt dus al om 16.00 uur te sluiten. We hebben na het reizen weer bijgeslapen en teveel gelummeld om nog op tijd te kunnen zijn. Hahaha. Nou ja, we hebben in ieder geval nog wel de kathedraal van St. Marc kunnen bekijken. Was erg interessant. We kregen uitleg van de patriarch zelf. De kathedraal zit helemaal verstopt en de eerste schok is, dat er net een rouwdienst voorbij is, dus we zien de kist de wagen ingaan. Nou, leuk is anders. Bizar vinden wij, dat de kerk nog zo nieuw is. Het ziet er helemaal niet nieuw uit!!

Dag 26 22 Oktober 2004

Vandaag weer terug gereisd naar Cairo. We vinden meteen en zonder problemen het hotel wat we voor ogen hadden. De stad verder ontdekt. Naar koptisch Cairo geweest. Beetje teleurgesteld, omdat het museum 1 jaar dicht is voor restauratie. Verder heel mooi en indrukwekkend. Soms beangstigend om te zien hoe de kopten met hun relikwieŽn om gaan.
's Avonds naar de Khan el Khalili geweest. Leuke dingetjes gekocht en veel, heel veel gezien.

Dag 27 23 Oktober 2004

Vandaag een heerlijke niks doen dag gehad. Het is onze laatste dag. Lekker rondgewandeld downtown, gegeten en backgammon gespeeld.

Dag 28 23 Oktober 2004

Weer naar huis!! Erg onrustig geslapen (zenuwen en de ander had hier last van). We hebben een taxi naar het vliegveld geregeld bij de hotelreceptie. Zo'n luxe taxi als deze hebben we niet eerder gehad. Alles werkte en hij had acceleratievermogen!! Op het vliegveld ging verder alles prima, alleen de cafetaria hanteert westerse prijzen. Wat een mafkezen, zeg. Op schiphol wacht ons een ontvangstcomitť. Helemaal in orde.

Terug naar de beginpagina