Dag 4 Zaterdag 7 mei 2005

Vandaag is een echte vakantiedag. We hebben lekker uitgeslapen tot een uurtje of één en zijn toen met de strandtas naar het tentje gelopen waar we vorig jaar ook kwamen. Bleek dat Ali, de man die vorig jaar nog kok bij 7 Heaven was, daarnaast nu zijn eigen strandtent heeft. Het is ontzettend leuk om hem weer te zien. Hij heeft nu zijn eigen SUN RESTAURANT.
We hebben daar de hele middag doorgebracht en lekker gesnorkeld, gegeten en gerelaxt. Ali regelde voor ons de snorkelequipement. Esther at Spaghetti Vegetables en ik at chicken and rice. Allebei aangemaakt met tomaat en leuk opgediend met groen eromheen.
We hebben tot twee keer toe lemonjuice gekregen. De patat die we ook nog aten, lag op een bedje van andijvie. Toen we wilden betalen mocht dat niet! Vandaag was voor zijn rekening. Tegensputteren hielp niet.
Na ons opgefrist te hebben, hebben we gegeten bij Jays Restaurant. Hij heeft elke dag een andere kaart. Bestellen doe je bij binnenkomst bij de baas en daarna ga je zitten. Vandaag hadden we Chilichicken met notenrijst en aardappelburgers met grilled vegetables. Het toetje was chocoladecake. Het geheel werd opgediend en genuttigd in een erg relaxt decor van palmbomen en kussens. Het drinken was erg goedkoop.
Bij CasablancaTravel hebben we geďnformeerd naar Superjetkaartjes. We willen namelijk weer met Superjet naar Cairo reizen, maar die vertrekt vanuit Sharm en alleen dáár worden de kaartjes verkocht. Misschien dat iemand iets voor ons kan regelen, dachten wij. Morgen kan hij ons meer vertellen.
We hebben een lekkere wandeling gemaakt over de boulevard, waarna we een, werkelijk, heerlijke bak cappuccino hebben gedronken bij een tentje, tegenover de statue en naast de GhazalaMarket.

 

Terug naar de beginpagina

 

Verder naar dag 5